Magia Craciunului exista !

Posted: marți, decembrie 2nd, 2014 at 2:22 PM | Category: Mos Craciun

Magia există atâta timp cât continui să crezi în ea, iar noi putem fi creatorii magiei în viața noastră oricând.

…Și ce moment mai potrivit să redescoperim magia decât în seara în care parcă toate, de la bradul de Crăciun ca simbol al durabilității, cadourile ca manifestare a afecțiunii, colindele și clopoțeii care anunță solemnitatea momentului încărcat de semnificație, luminile ca simbol al speranței și recunoștinței și până la tabloul cinei în familie, totul este menit să reînvie spiritul și magia Crăciunului, care nu se referă la altceva decât dragoste și dăruire necondiționată.

Magia nu este accesibilă numai copiilor. Doar că ei sunt mai deschiși să o îmbrățișeze cu inocența prin care dau frâu liber imaginației și îndrăznesc să viseze fără limite. Și noi visam ca ei până nu demult, când am fost nevoiți să creștem. Nu-i așa că era frumos înainte să trebuiască să creștem? Dar împreună cu ei, cei cărora magia ne-a alunecat printre degete, putem retrăi bucuria imaculată a copilăriei si atmosfera de poveste a spiritului Crăciunului care se află, de fapt, în inima noastră.

De ce copilăria este cea mai frumoasă perioadă a vieții, perioada basmelor, a visului frumos, a darurilor și magiei? Deoarece COPIII CRED! Ba mai mult, ei văd ceea ce cred! (În privința asta, avem de învățat de la ei.) Ei cred într-o lume pe cât de fabuloasă, pe-atât de fermecătoare, cred în zâne, spiriduși, cred in Moș Crăciun!! Poate ar fi bine să ne amintim că un sâmbure de adevăr există în toate.

Ce-ar fi ca anul acesta, de Crăciun, să dăm viselor copilăriei aripi să zboare întocmai ca închipuirea saniei Moșului trasă de renii sprinteni? Dar mai ales, dincolo de legendele despre el, să conștientizăm însemnătatea lui Moș Crăciun care contează cu adevărat. Moș Crăciun simbolizează dreptul nostru, copii sau adulți, de a crede într-o lume mai bună, clădită pe valori, în care faptele bune și purtarea frumoasă sunt răsplătite, în care comuniunea și împărtășirea dezinteresată nu sunt doar idealuri, în care promovate sunt modelele de dăruire și mesajul bucuriei fără granițe. Unei astfel de lumi slujește Moș Crăciun. Rolul său, așadar, este măreț!

Fie și preț de câteva momente, în seara de Ajun, să permitem magiei să pătrundă în viața noastră. Iar copiilor, înainte să fie nevoiți să crească, să nu le spulberăm visul frumos și bucuria de a crede. În seara de Ajun, Moș Crăciun, daruri, magie, armonie și poveste, toate sunt posibile ca prin culoarea lor să dea curs celor mai frumoase amintiri!

In prag de sarbatori va transmitem ca Mos Craciun exista și il gasiți la www.moscraciuntimisoara.ro sau la numarul de telefon 0724-444-830. Suna ACUM si Mos Craciun te viziteaza in ajunul Cracinului.

 

 

"Fiind o perioada in care Mosul are programul incarcat, asigurati-va ca vine si la dumneavoastra..."