Copiii si Mos Craciun

Posted: miercuri, noiembrie 26th, 2014 at 1:23 PM | Category: Mos Craciun

Moș Crăciun… Toată lumea a auzit de el. Este poate cel mai îndrăgit și iubit personaj din preajma sărbătorilor de iarnă. Se știe despre el că, ajutat de spiridușii săi, în noaptea de Crăciun împarte multe cadouri tuturor copiilor – în special celor care au fost foarte cuminți în ultimul an. Dar unde s-a mai văzut copil care să nu fie cuminte?

Așa că, din timp, fiecare dintre cei mici “colindă” magazinele împreună cu părinții, doar doar pun ochișorii pe ceva ce își doresc să primească de la moșu`. Și, împreună cu mama sau tata, îi scriu o scrisoare moșului.

Cu siguranță scrisoarea ajunge unde trebuie și spiridusii pregătesc cele cerute, pentru ca, mai apoi, cadoul mult dorit să ajungă la copil. Însă ce ne facem atunci când cerințele sunt mari, copiii sunt mulți, însă moșul e doar unul?!? Simplu. El pornește din timp pentru a putea ajunge la toți copiii care i-au scris și l-au așteptat. Pentru ca toată lumea să fie mulțumită – moșul că a ajuns la ei, și copiii că au primit cadourile dorite – mosul s-ar bucura dacă ar auzi de la copii o colindă, un cântecel sau o poezie.

În speranța că moșul va ajunge și la voi…..  cine a fost cuminte anul acesta? Hazlitii finite (64 of 146)

"Fiind o perioada in care Mosul are programul incarcat, asigurati-va ca vine si la dumneavoastra..."