povestea lui mos craciun

Povestea lui Mos Craciun

joi, decembrie 18th, 2014 | Category: Poveste de Craciun
Ce se află în spatele magiei pe care Moș Crăciun o creează în seara de Ajun pentru copiii Pământului, fie ei mai mari sau mai mici? … Ca la baza oricărui lucru măreț, în răspuns includem: un scop nobil, o misiune, o echipă, eforturi comune și devotament.                read more »

Mos Craciun si Bulgarus

sâmbătă, decembrie 6th, 2014 | Category: Mos Craciun si Bulgarus
Suntem aici ca să-l împiedicăm pe Grinch să fure spiritul sărbătorii Crăciunului. Copiii au nevoie să creadă în idealuri și modele. Așa cum au nevoie de supereroi ca exemple de forță și calități excepționale, au nevoie și de un model care să le comunice principiul conform căruia buna purtare atrage read more »

Magia Craciunului exista !

marți, decembrie 2nd, 2014 | Category: Mos Craciun
Magia există atâta timp cât continui să crezi în ea, iar noi putem fi creatorii magiei în viața noastră oricând. …Și ce moment mai potrivit să redescoperim magia decât în seara în care parcă toate, de la bradul de Crăciun ca simbol al durabilității, cadourile ca manifestare a afecțiunii, colindele read more »

Bulgarus in actiune..

joi, noiembrie 27th, 2014 | Category: Uncategorized
De cateva zile, Spiridusul Bulgarus a plecat prin gradinitele din Timisoara si imprejurimi pentru a raspandi mesajul de anul acesta a lui Mos Craciun. Cateva dintre aceste gradinitele, la care Spiridusul a reusit sa ajunga sunt Wendy Kids, Pygmalion sau Cresa Daria. Copiii, pe care Bulgarus i-a gasit in aceste locatii au read more »

Copiii si Mos Craciun

miercuri, noiembrie 26th, 2014 | Category: Mos Craciun
Moș Crăciun… Toată lumea a auzit de el. Este poate cel mai îndrăgit și iubit personaj din preajma sărbătorilor de iarnă. Se știe despre el că, ajutat de spiridușii săi, în noaptea de Crăciun împarte multe cadouri tuturor copiilor – în special celor care au fost foarte cuminți în ultimul read more »
"Fiind o perioada in care Mosul are programul incarcat, asigurati-va ca vine si la dumneavoastra..."